Функционалности на сайта

Review.bg предоставя възможност на потребителите да открият достоверна и независима от производителите информация за продуктите, от които се интересуват. Благодарение на обективните ревюта от експерти и мненията на притежатели, колебаещите се могат да вземат информирано и разумно решение.

Ревютата се делят на 3 основни вида: 

  • Експертни ревюта – предоставени от доказани експерти;
  • Мнения с удостоверение за достоверност – изпратени от потребители, които са удостоверили притежанието на продукта (чрез прилагане на документ или получена информация за клиента от търговец);
  • Мнения без удостоверение за достоверност – изпратени от потребители, които не са пожелали да удостоверят притежанието на продукта.

Потребителите могат да споделят свободно своето мнение, както и да открият повече информация за желаните от тях продукти по следните начини:

  • Въпрос към притежатели на продукта – Всеки регистриран потребител има възможност да зададе въпрос към останалите притежатели на съответния продукт, като отговорите остават видими и за нерегистрираните потребители на системата.
  • Списък с търговски обекти - Review.bg разполага със списък от онлайн магазини и карта с търговски обекти, които предлагат съответния продукт, за да можете да сравните цените им.

За най-активните потребители сме предвидили много страхотни награди:

  • Програма за лоялност – Колкото повече достоверни и качествени мнения публикуваш, толкова повече бонус точки получаваш. Изказвай активно своето мнение и спечели много атрактивни награди от Review.bg!